MERSİN / AKDENİZ - Ahmet Şimşek Ortaokulu

Nis

Okulumuzda TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen " 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar,şiir ve yarışmalarla dolu etkinliğimizle tüm öğrencilerimiz unutulmaz bir gün yaşadı.

Mrt

Yaşlılar Haftası dolaysıyla öğrencilerimiz Özel Kemal Şahin Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret etti.

Mrt

Öğrencilerimizle birlikte Form AVM sinema salonunda "Malazgirt 1071"  filmini izledik.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü okulumuzda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Mrt

Beraat kandiliniz kutlu olsun. Okulumuz öğrencilerine ikramlarda bulunarak, tüm öğrenci ve velilerimizin kandilini kutladık.

Mrt

İstiklal Marşının kabulünün 101.yılı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda DEPREM tatbikatı yapıldı.

Ekm

4 Ekim hayvanları koruma günü, ve hayvanların doğaya katkısı tüm öğrencilerimize anlatılmıştır.

Emeği geçen  Fen Bilimleri Öğretmenimiz Dürdane Uğuz'a katkılarından dolayı için teşekür ederiz..

Ekm

Tüm Öğretmenlerimize birer gül ve tüm öğrencilerimize lokum ikramı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Önemini anlatan etkinlik yapıldı.

Haz

24 Mayıs 2021 tarihinde saat 19.00'da projemiz kapsamında Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsünden Ziraat Yüksek Mühendisi Süleyman YALÇIN'ın katılımıyla "Toprak Kirliliği" konulu söyleşiyi öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Ekolojik ayak izimizi küçültmek için toprak kirliliğini de önlememiz gerektiğinin farkındayız. Toprağımıza sahip çıkmamız gerektiğini fark ettiren son söyleşimiz için emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

May

eTwinning Günü etkinliği kapsamında Azerbaycan ortaklı "İzimi Dönüştürüyorum" eTwinning projemizin ortak okullarının birlikte hazırladığı video

May